توضیحات:
مجله کسب و کار هاروارد که بصورت ماهنامه از طرف مدرسه کسب و کار هاروارد منتشر می شود، از معتبر ترین و کاربردی ترین نشریات کسب و کار و مدیریت است. مدرسه کسب و کار هاروارد همواره تلاش داشته است تا جدیدترین و مهمترین مباحث و چالش های روز را پوشش دهد. اغلب اساتید معتبر این زمینه مقالات و نتایج تحقیقات خود را در این مجله منتشر می نمایند. این مجله دارای ساختار تقریبا مشخصی است که شامل بخش های کلی زیر می شود:
– بخش ابتدایی؛ فهرست ها و یادداشت سردبیر
– تعامل؛ که در آن به نقد و بررسی مقالات چاپ شده در شماره های قبلی می پردازد (عمدتا از طرف خوانندگان این موارد مطرح می شوند و نویسندگان مجله به انتقادات مطرح شده پاسخ می دهند.
– بررسی ایده؛ که در آن ایده ها و تحقیقات جدید و جالب مطرح و مورد بحث قرار می گیرد.
– روشنگری؛ که در هر شماره به موضوع خاصی اختصاص داده می شود و چندین مقاله مطرح و مرتبط در این بخش قرار می گیرد.
– ایده شگفت؛ که در آن یک نظریه جدید و کاربردی(که عمدتا از طرف اشخاص صاحب نظر مطرح می شوند) پرداخته می شود، معمولا عنوان و طرح جلد و یادداشت سردبیر متناسب با این مقاله انتخاب می شود.
– تعدادی مقاله و نظریه جدید تحت عناوین مختلف و متنوع
– مطالعه موردی؛ که در آن مدیر ارشد یک سازمان،که توانسته است بر چالشی فائق آید یا موفقیت بزرگی را کسب نماید، شرح دقیق آن داستان را مطرح می نماید.
– جهان؛ در این بخش یک یا چند مقاله مرتبط با مباحث جهانی سازی و رقابت جهانی مطرح می شود.
– …
مقدمه:
یادداشت سردبیر: به یاد وارن بنیز
چطور تاثیراتی را که یک فرد بر زندگی گذاشته میسنجید؟
وارن بنیز که در تابستان امسال در سن 89 سالگی درگذشت، در حوزه مدیریت در رده بانفوذترین متفکران جهان قرار میگیرد. او این را در بیش از 20 جلد کتاب و بسیاری از مقالات-که بیشتر آنها برای HBR بود- به اثبات رساند. گزافهگویی نیست اگر بگوییم که او مطالعه در حوزه مدیریت را از حاشیه وارد متن کرد، همیشه در حال بحث بود که مدیران باید دموکراسی بیشتری نسبت به استبداد به خرج دهند. اما این بزرگی و بردباری از سخاوت روح او نشئت میگرفت. همانطور که دیوید ون مدیر عامل انتشارات مدرسه کسبوکار هاروارد (و یکی از دوستان وارن) یادآور میشود: «همه وارن را به عنوان یک معلم و مرشد میشناسند.»
لیست کسانی که موافق او بودند بسیار طویل و تحسینبرانگیز است، از مدیران ارشد استارباکس، هووارد شولتز گرفته تا مفسر سیاسی دیوید گرجن و روانپزشکان برجسته مثل مارک گولستن. شولتز در کتابش Pour Your Heart into It توضیح میدهد که چگونه به نصیحتهای وارن وابسته بوده، مینویسد که به وارن زنگ میزد «در آخر شب یا اوایل صبح، زمانی که تحولی در زندگی من ایجاد میشد و نمیدانستم که باید چه کاری بکنم.»
بنیز در 35 سال آخر زندگی خود به تدریس در دانشگاه کالیفرنیا جنوبی پرداخت و دانشکده مدریت را بنا نهاد. تا اواخر زندگیاش به فعالیت در آنجا ادامه داد، هر طور که بود امور مربوط به وبلاگ نویسی را برای رضایت HBR، Bloomberg Businessweek و بقیه فرا گرفت. در سال 2010 او آخرین کتابش را منتشر کرد؛ یک شرح حال با عنوان Still Surprised که به زیبایی توصیفی درباره زندگی و ایدههای خودش است.
من با وارن وقتی کتابش منتشر شد مصاحبه کردم. او درباره یک پروژه ناتمام صحبت کرد: «به نظر میرسد کتاب بعدی من اسمش …Grace باشد. من فکر میکنم که این اسم کتابی با مسائلی در ارتباط با بخشش، احترام، رستگاری و فداکاری باشد-که همه به نظر مربوط به امور معنوی هستند، اما من فکر میکنم اینها از ملزومات مدریت میباشند.» همانطور که همکارم جولیا کیربی به یاد او در وبسایت ما مینویسد». Grace هیچ وقت در قفسههای کتابفروشیها نرفت. اما کسانی که امتیاز شناخت و کار کردن با وارن را داشتند مفاهیم آن کتاب را در شخصیت او پیدا یافتهاند.»
محتوا:
13- بررسی ایده؛ فروش را به عنوان ایده اصلی در نظر داشته باشید.
18- مردم هر چیزی را که به سمتشان بیاید دوست ندارند!
20- در سال 2022 مشغول چه کاری هستیم؟
23- تشویق مشتریان برای اتخاذ ریسکهای خلافانه
28- ایده شگفت؛ صعود و سقوط اقتصاد استعدادها
37- روشنگری؛ محیطهای کاری قرن بیست و یکم
38- برقراری تعادل بین «من» و «ما» در فضاهای کاری
46- تله شفافیت در محیط کار
55- محیطهای کاری که افراد را به تحرک وامیدارد!
66- اگر نوآوری منجر به کسب درآمد نشود، ارزش چندانی ندارد!
74- سودهای نهفته در بازارهای فقیر
82- تبعیض جنسیتی در محیطهای کاری تکنولوژی
91- مدیریت بر خود؛ بازگشت از پسرفتهای شغلی
95- مطالعه موردی؛ آیا یک مدیر زن باید کوتاه بیاید؟
100- نوآوری؛ حال و گذشته
Hits: 0