اگر دنبال کار میگردید، بخوانید
برای بسیاری از افراد، فرآیند یافتن شغل جدید میتواند در بهترین حالت خستهکننده و در بدترین حالت، سوهان روح باشد؛ اما با طی برخی مراحل میتوان روند استخدام را سرعت بخشید.
اگر جزو افراد جویای کار هستید، باید بگوییم که شما تنها نیستید. بنابر نظرسنجی موسسه مطالعاتی jobvite (که در حوزه اشتغال فعالیت میکند) حتی 71 درصد از کارگران شاغل هم همچنان به شکل موثری به دنبال کار میگردند یا به دنبال این هستند که موقعیت شغلی جدیدی را کسب کنند.
کسب یک موقعیت شغلی عالی، ماهها زمان میبرد. یک حساب سرانگشتی نشان میدهد بهازای هر 10 هزار دلار حقوق سالانه، دستکم باید یکماه به دنبال شغل بگردید. بنابراین، اگر درآمد کنونی شما سالی 70 هزار دلار باشد، باید 7 ماه دنبال کار بگردید. اما عده معدودی تمایل دارند اینقدر صبر کنند. بنابراین اگر موقعیت شغلی کنونی شما غیرقابل تحمل است (با رییستان مشکل دارید، اداره محل کارتان ناکارآمد است یا ارتباطاتتان شما را خسته کرده)، این احساس که تحت کنترل بازار کار هستید، به شدت خردکننده و خستهکننده است. در چنین مواردی، شما به یک شغل جدید نیاز دارید.
خوشبختانه، مراحل متعددی وجود دارد که با طی آنها میتوانید سریعتر کار پیدا کنید. در این گزارش به نقل از پایگاه اینترنتی چیتشیت، به پنج مرحلهای که کمک میکند تا سریعتر کار پیدا کنید، اشاره میکنیم.
زمان مناسبی را برای جستوجوی کار انتخاب کنید
برخی فصول، بیش از سایر فصلها برای جست و جوی کار بسیار ایدهآل هستند. بدیهیاست اگر خیلی سریع به شغلی نیاز دارید، از این موهبت برخوردار نیستید که برای یافتن شغل جدید خیلی صبر کنید. اما اگر به دنبال ایجاد یک تغییر در زندگی شغلی خود هستید، میتوانید زمانی از سال را انتخاب کنید که در آن، اکثر کمپانیها بهدنبال استخدام و جذب نیروی جدید هستند.
«اسکات تستا»، مدیر ارشد موسسه نرمافزاری «مایندبریج» میگوید: بهترین فصل برای استخدام معمولا ژانویه و فوریه است. بنابراین، افراد جویای کاری که این زمان را برای یافتن شغل انتخاب میکنند، بخت بیشتری برای استخدام دارند. روند استخدام، همچنین در تابستان کند میشود زیرا بسیاری از افراد در تعطیلات یا مرخصی هستند.
بگذارید همه بفهمند دنبال کار هستید
اگر برای یافتن کار به جستجوی آنلاین بسنده کنید، بازنده خواهید بود. نتایج یک نظرسنجی ازسوی موسسه تربیت نیروی انسانی «منپاور» نشان میدهد 41 درصد از افراد جویای کار اعلام کردهاند که ارتباطات شبکهای، در یافتن آخرین شغل به آنها کمک جدی کرده است. بسیاری از موقعیتهای شغلی هرگز بهصورت آنلاین اعلام نمیشوند. بنابراین هرگز از اینکه بخواهید بهصورت علنی دنبال کار بگردید، احساس ناخوشایندی نداشته باشید و حساسیت بهخرج ندهید. سعی کنید بهصورت شخصی با همکاران سابق خود تماس بگیرید و از آنها برای یافتن شغل جدید کمک بخواهید.
تجربیات قبلی خود را به مدیران جدید ارایه دهید
حتما شما هم در بالای همه رزومهها ستون «اهداف و مقاصد» را دیدهاید. اما متخصصان میگویند از این گزینه عبور کنید. هدف شما واضح است؛ شما کار میخواهید. پس خلاصهای از تجربیات شغلی قبلی خود را بنویسید و به مدیر استخدام القا کنید که قبلا چه کارهایی کردهاید که این تجربیات شما را به کارمند دلخواه آنها تبدیل کرده است.
حتی اگر به تازگی از دانشگاه فارغالتحصیل شدهاید و تازه وارد صنعت جدیدی شدهاید، میتوانید یک یا دو جمله در این پاراگراف بگنجانید که میتواند سوالات، علایق و حتی مصاحبه شغلی ایجاد کند.
داوطلب شوید
نتایج یک مطالعه که در سال 2015 در مجله Career Assessment منتشر شده نشان میدهد، اختصاص دادن بخشی از زمان خود برای کمک به دیگران، یافتن شغل را آسانتر میکند. این مطالعه، 265 فرد بیکار حدودا 20 تا 30 سال را تحت بررسی قرار داده و به این نتیجه رسید افرادی که در فعالیتهای داوطلبانه شرکت میکنند، احتمال اینکه بتوانند ظرف 6 ماه کار پیدا کنند بسیار بیشتر از افرادی است که در این فعالیتها شرکت نمیکنند.
یکی از دلایلی که باعث میشود تا فعالیتهای داوطلبانه به یافتن شغل کمک کند، شاید این نکته باشد که شرکت در این فعالیتها به مدیران استخدامی نشان میدهد که این جوانان برخی مهارتهای مرتبط با شغل را دارند که این مهارتها هرگز در دانشگاه آموزش داده نشدهاند.
پاکسازی اطلاعات نامربوط از فضای مجازی
این نکته یکی از مواردی است که همین حالا باید آن را جدی بگیرید اما معمولا فراموش میکنید. احتمال اینکه کارفرما یا مدیرا استخدام، صفحه شخصی شما در شبکههای مجازی را کنترل کند بسیار زیاد است. طبق یک نظرسنجی که ازسوی موسسه CareerBuilder انجام شده، 43 درصد از کارفرمایان، در فضای مجازی، درباره افراد جویای کار تحقیق میکنند. بنابراین، اگر چیزی که در صفحه شخصیشما در فضای مجازی میبینند، به مذاق آنها خوش نیاید، این مساله به قیمت از دست دادن شغل شما تمام میشود. اما سوال اینجاست که چه نوع فعالیتهایی در فضای مجازی باعث میشود تا کارفرمایان روی نام شما قلم قرمز بکشند؟ تقریبا نیمی از آنها اعتراف میکنند که روی نام متقاضیانی که تصاویر نامربوط یا اطلاعات نامناسبی منتشر میکنند، قلم قرمز میکشند. از سایر خطوط قرمز رفتاری در فضای مجازی همچنین میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- انتشار اطلاعاتی درباره سوءمصرف مواد مخدر یا مشروبات الکلی
- سابقه بددهانی نسبت به همکاران
- اظهار نظرهای نژادپرستانه، تبعیض جنسیتی یا سایر تبعیضها
- انتشار اطلاعات محرمانه
- انتخاب نام کاربری نامناسب و غیرحرفهای
Hits: 0